První online airsoftový obchod na Slovensku

50 000 ks zboží na skladě

magnify Hledat
CZK

Nová airsoftová zbraň ProArms PAR MK3 16inch je tady!

16.1.2024 Catus.sk Recenze airsoft zbraní

Před několika lety ICS ztratila licenci na tento model, což vedlo společnost Delta Armory k tomu, že neztrácela čas a získala plnou licenci na design Proarms PAR MK3 s jasným cílem, aby se jednalo o jejich nejpokročilejší a nejmodernější airsoftovou zbraň.

Společnost Delta Armory je dobře známá svými vysoce kvalitními výrobky. Nasloucháním a interakcí se svými zákazníky vyrobila společnost Delta Armory širokou škálu vysoce kvalitních modelů, přičemž nový ProArms PAR MK3 nebyl výjimkou. Tím, že se posunula ještě o krok dál. Téměř všechny "celokovové" airsoftové zbraně mají těla a chrániče rukou vyrobeny ze zinkových odlitků. ProArms PAR MK3 je místo toho vyroben na CNC strojích, stejně jako skutečné střelné zbraně, z hliníkových bloků 6063.

Stejně jako ostatní zbraně má rotační komoru HOP-up, také PAR MK3 má systém rychloupínací pružiny QRS, který umožňuje snadnou výměnu pružiny i údržbu.

Další vnitřní části PAR MK3:

  • PERUN Mosfet vyrobený v EU
  • Stainless steel CNC válec z oceli
  • Stainless steel Ocelový CNC pružinový trn QD
  • Stainless steel Ocelový přesný válec 6,03 mm
  • CNC hlava pístu
  • CNC hlava válce s dvojitým těsněním
  • CNC tryska s dvojitým těsněním

Delta Armory zohlednila nejen odolnost zbraně, ale také její výkon. Uvnitř pistole PAR MK3 se o střelecký výkon stará řídící jednotka ETU (electronic trigger unit). Po připojení k bateriovému konektoru Deans T nabízí následující režimy střelby:

Pre-cocking - přednatažení pružiny - rychlejší odezva při stisku spouště
Binary trigger - dvojitý výstřel - při stlačený spouště zbraň jednou vystřelí a při uvolnění spouště vystřelí podruhé
Burst mód – možnost nastavení střelby trojitou dávkou

Pokud se chcete podívat na další modely od společnosti Delta Armory, můžete si prohlédnout modely ALPHA, BRAVO a CHARLIE, z nichž každý má jiné specifikace a výkon pro všechny airsoftové preference.

 



picture