První online airsoftový obchod na Slovensku

50 000 ks zboží na skladě

magnify Hledat
CZK

EARMOR - novinky v naší nabídce

5.1.2024 Catus.sk Novinky v naší nabídce

Společnost OPSMEN EARMOR byla založena v roce 2016 a vznikla ze zkušeného výzkumného a vývojového oddělení s více než desetiletou zkušeností s vývojem. Společnost OPSMEN, která se může pochlubit výjimečnou optickou a akustickou laboratoří, si rychle vybudovala pověst vedoucí síly v oboru.

Jejich základem je dynamická kombinace inovací a zkušeností. Díky automatizované výrobní lince v Číně vyrábí OPSMEN EARMOR komplexní řadu prémiových produktů. Patří mezi ně elektronické prostředky na ochranu sluchu, chrániče sluchu, špunty do uší a bojové komunikační systémy.

Rozmanitá řada výrobků nachází uplatnění po celém světě a slouží různým odvětvím včetně prosazování práva, armády, sportovní střelby, lovu, hasičských služeb, stavebnictví a těžby. Společnost OPSMEN EARMOR je hrdá na to, že rychle reaguje na výzvy, příležitosti a vyvíjející se potřeby svých zákazníků. Naším hlavním cílem je zajistit spokojenost zákazníků prostřednictvím pozorného naslouchání, dodávek špičkových výrobků a bezkonkurenčních podpůrných služeb.

Možná vás zaujmou nejnovější sluchátka EARMOR MOD4 (M32) v různých barvách. Pokud vás však více zajímají sluchátka, která lze připevnit na helmu, rádi vám představíme sluchátka EARMOR M32H.
Sluchátka EARMOR M31H mají stejnou funkci, ale nejsou vybavena mikrofonem.

Všechny výrobky EARMOR máme skladem v Banské Bystrici, pokud byste si chtěli zboží vyzvednout osobně.

My v Catus.sk jsme velmi poctěni, že vám můžeme poskytnout výrobky OPSMEN earmor a těšíme se na vaše objednávky. Zůstáváme také otevřeni pro případné další dotazy, které budete mít.

picture

Přečtěte si také