První online airsoftový obchod na Slovensku

50 000 ks zboží na skladě

magnify Hledat
CZK

GHK náhradní díly - novinky v naší nabídce

22.6.2023 Catus.sk Novinky v naší nabídce

Podívejte se na naši nabídku nových náhradních a upgrade dílů od výrobce GHK. Naskladnili jsme díly pro plynové M4/AR15 a také díly pro plynové AK.

GHK je přední výrobce airsoftových plynových zbraní GBBR. Společnost byla založena v Taiwanu v roce 2008 a je průkopníkem ve výrobě AK GBB. Hlavní prioritou firmy je vyrábět vysoce kvalitní GBBR.

Pro plynovou airsoftovou zbraň G5 GBBR jsme naskladnili spodní část těla, hop-up komoru, standardní trysku, 1J trysku, High Power trysku, úderník, kladívko a spoušť.

Pro plynové airsoftové zbraně AK74MN, AKM, AK-105 a AKS-74U jsme naskladnili díly jako hop-up komoru, standardní trysku, 1J trysku, High Power trysku, vrchní část zásobníku, výpustný plynový ventil, spoušť, záchyt pro automatickou střelbu, přerušovač střelbyúderník.

Pro plynové airsoftové zbraně M4/AR15 jsme naskladnili hop-up komoru, komorovou základnu, kryt vyhazovače nábojů, forward assist, standardní trysku, Low Power trysku, High Power trysku, závěr, doraz závěru, úderník, záchyt závěru, kladívko, spoušť, záchyt pro automatickou střelbu, trn pružiny, výpustný plynový ventil, plnící plynový ventil a vrchní část zásobníku.

picture

Přečtěte si také